معرفی و تاریخچه

موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی پرندک در کیلومتر 60 آزاد راه تهران ساوه و در شهر پرندک واقع شده است .این موسسه از سال 1389 اقدام به جذب دانشجو کرده است .هم اکنون مقاطع کارشناسي پيوسته و کارشناسي ناپيوسته و کارشناسي ارشد در رشته هاي علوم انساني حسابداري ، حسابداري - حسابرسي ، حسابداري مالياتي ، حسابداري دولتي ،‌حسابداري مديريت ، مديريت بازرگاني ، مديريت صنعتي ، مديريت بيمه ، مديريت مالي ، مالي مهندسي مديريت ريسک  دارا مي باشد.

نحوه پذیرش دانشجو

داوطلبان پس از شرکت در آزمون سراسری و مطالعه دفترچه انتخاب رشته ، با درج کد رشته های تحصیلی مرکز می توانند در مقاطع کارشناسي پيوسته و کارشناسي ناپيوسته و کارشناسی ارشد پذیرفته شوند . شایان ذکر است که هزینه ثابت و متغییر برای هر نیمسال تحصیلی ، بر اساس  مصوبات وزارت علوم در هر سال تعیین و تصویب می گردد. همچنین به دانشجویان ممتاز بر اساس ضوابط آموزشی مرکز تخفیف ویژه ای داده خواهد شد.