دستورالعمل حمايت از پايان نامه‌های تحصيلات تکميلی سال 1392

مؤسسه پژوهش و برنامه ريزی آموزش عالی به عنوان اتاق فکر و يکی از مراکز تحقيقاتی آموزش عالی در چارچوب سياست‌های کلان وزارت علوم، تحقيقات و فناوری نظام جمهوری اسلامی ايران، رسالت پژوهش در زمينه دانشهای مرتبط با آموزش عالی، توليد و ترويج دانش آموزش عالی، سياست پژوهی و برنامه ريزی، ارزيابی، نوآوری و تربيت نيروی انسانی را بر عهده دارد.

در اين راستا، موسسه به منظور کمک به تحقق اهداف و ماموريت‌های پژوهشی و توسعه علمی وزارت علوم، تحقيقات و فناوری، توسعه پژوهش و نوآوری در زمينه‌های مرتبط با آموزش عالی، زمينه سازی مناسب برای ارتقای فعاليت‌های پژوهشی مرتبط، پاسخگويی به نيازهای تحقيقاتی، سياست‌گذاری و تصميم‌گيری نظام آموزش عالی کشور و گسترش مرزهای دانش حوزه آموزش عالی از پايان‌نامه‌های تحصيلات تکميلی که با موضوعات زير به اين موسسه ارسال ‌شود، حمايت می‌نمايد.

معيارهای پذيرش

- کليه دانشجويان در حال تحصيل در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری می‌توانند از تسهيلات اين دستورالعمل بهره‌مند شوند؛

- موضوعات ارائه شده بايد منطبق با عناوين اعلام شده از سوی موسسه باشد.

- طرحنامه‌هايی که در حال اتمام و يا دفاع باشند پذيرفته نمی‌شود.

- پايان‌نامه‌ها نبايد از حمايت هيچ‌ سازمان و نهاد دولتی يا خصوصی ديگری برخوردار باشد.

- مالکيت فکری و معنوی دستاوردهای پايان‌نامه به طور مشترک متعلق موسسه پژوهش و برنامه‌ريزی آموزش عالی و دانشگاه مربوط خواهد بود.