تکميل ظرفيت کنکور سراسري سال 93

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره

تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در گزينش رشته هاي تحصيلي آزمون سراسري سال 93

سازمان سنجش آموزش کشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در گزينش رشته‌هاي تحصيلي  موسسه  آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي پرندک  ( پذيرش براساس سوابق تحصيلي ) ، كه ثبت‌نام منحصراً به صورت اينترنتي از روز شنبه مورخ 1393/08/10 آغاز و در روز شنبه مورخ  1393/08/17 پايان مي پذيرد.

لذا كليه متقاضيان،كه حداكثر تا 93/11/30  موفق به اخذ مدرك پيش دانشگاهي مي شوند ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طريق سايت سازمان قبل از شروع ثبت نام قابل دسترسي مي باشد) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به سايت سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته‌هاي تحصيلي  موسسه آموزش عالي غيرانتفاعي پرندک  اقدام نمايند.

مؤسسـه غیردولتی و غیرانتفاعی پرندک، نزدیـک ترین شهر به تهران واقع در  60 کیلومتری استان تهران و سرويس اياب و ذهاب به دانشگاه برقرار مي باشد.