قرار گرفتن در بین ۱۰ کشور برتر دنیا نیازمند قدرت علمی است

پروفسور مجید سمیعی چهره ماندگار کشور در بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی گفت: این همایش نشان می‌دهد که کشور ما برای علم و دانش اهمیت قائل است و من در کشورهای دیگر که جایزه‌ای را دریافت می کنند ابراز احساسات مردم وطنم بسیار زیاد است.

وی افزود: پدران و مادران ایرانی حتی در روستاها آرزوی تحصیل فرزندانشان را دارند.

سمیعی ادامه داد: رئیس جمهور ما نیز اعلام کرده است که می خواهیم جز10 کشور اقتصادی دنیا باشیم. بنابراین باید در علم و دانش سرآمد شویم زیرا بدون علم و دانش امکان ندارد بتوانیم به قدرت اقتصادی برسیم.

چهره ماندگار کشور اضافه کرد: زمانی که بحران اقتصادی در سراسر دنیا بود تمام کشورها بودجه را کاهش دادند ولی کشور آلمان از تمام بودجه‌ها کاست ولی بودجه علم و فناوری را افزایش داد.

وی گفت: به تازگی نقشه مرکز درمانی علوم و اعصاب را برای ایران کشیدند که از سطح مراکز آلمان و پکن بالاتر است و امیدوارم برای احداث این مرکز مورد حمایت قرار گیریم.

سمیعی افزود: ما باید کاری را انجام دهیم که مورد قبول تمام ملل دنیا باشد.