استادان و دانشجویان پرندک درخشیدند

گزارش مختصر از شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت

20-19 آذر ماه  ۱۳۹8، تهران، دانشگاه الزهرا (س)

شانزدهمین  کنفرانس بین المللی مدیریت  در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 19 و 20 آذرماه ماه ۱۳۹8 در دانشگاه الزهرا (س) تهران  برگزار گردید. این کنفرانس که شامل کمیته های تخصصی مدیریت مختلفی از جمله مدیریت تولید، خط مشی گذاری عمومی، مدیریت مالی و کارآفرینی، روش تحقیق و اخلاق ، ارزشها و مسئولیت اجتماعی بود با حضور اساتید و دانشجویان این رشته تشکیل گردید.

1

دبیر کمیته اخلاق ، ارزش ها و مسئولیت اجتماعی سرکار خانم دکتر خلیفه سلطانی بودند.

این کمیته در سالن پروین اعتصامی با حضور آقایان دکتر ردایی ( موسسه غیر انتفاعی پرندک )، دکتر خاکی ( دانشگاه آزاد ) و خانمها دکتر زاهدی( دانشگاه علامه طباطبایی ) و دکتر سنگری ( دانشگاه الزهرا ) به عنوان اعضاء کمیته و سخنران تشکیل شد.

سرکار خانم دکتر خلیفه سلطانی با موضوع گریز از اخلاق حرفه ای در عصر سونامی داده ها و آقای دکتر ردایی با موضوع زنجیره ارزش صنعتی در الگوی تغییر پارادایم صنعت سخنرانی خود را ایراد فرمودند.

2

سپس در بحث ارائه مقالات آقای احسان مختاری در حوزه تولید پراکنده و توسعه پایدار ، خانم طلیعه نقدی پیرامون مدیریت کوانتوم و مسئولیت اجتماعی ، خانم منیژه شاه حیسنی در زمینه تروما و کیفیت محصول از موسسه غیرانتفاعی پرندک و در انتها آقای ایمان مقدم در موضوع مسئولیت اجتماعی و مصادیق موفقیت آن به ارائه مقاله خود پرداختند.

3

در مراسم پایانی این کنفرانس  آقای دکتر سید حمید خداداد حسینی ( رئیس انجمن علوم مدیریت ایران ) از تلاش های علمی  شرکت کنندگان تقدیر به عمل آورد و در پایان به آقای احسان مختاری به عنوان مقاله برتر در این حوزه جایزه و لوح تقدیر اعطا نمود.