مهلت ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسي پیوسته 1398

مهلت ثبت نام

ورودی های جدید مقطع کارشناسي پیوسته 1398

ضمن تبريک قبـولي  به پذيرفته شـدگان دانشـگاه پرنـدک در آزمـون سراسـري کارشناسـي پیوسته سـال 1398  ، در جايـگاهي که همگـان آرزوي بهره مندي از استادان بزرگ رشته حسابداري ، مدیریت بازرگانی ، مدیریت مالي و مديريت صنعتی را دارند پذيرفته شده ايد، به اطلاع مي رساند زمان بندي و ثبت نام به صورت جدول زير ميباشد. لطفاً دقت کامل فرمایید .

زمان ثبت نام حضوري و تشکيل پرونده

تاریخ

ساعت

98/07/14

یک شنبه

برای دریافت فرم های ثبت نام اینجا کلیک نمایید

محل ثبت نام : تهران جنت آباد شمالي ( بالاي نيايش )، گلستان شرقي ، جنب خشکشويي ، ساختمان84

توجه : دانشجويان فقط در روز و ساعت اعلام شده مراجعه نمايند .

محل برگزاري کلاس ها

محل برگزاري کلاس هاي موسسه آموزش عالي پرندک در نزديکترين شهر به تهران است به آدرس : کيلومتر 60 آزاد راه تهران  ساوه ، شهر پرندک، انتهاي خيابان  وليعصر ( عج )

کلاس هاي دانشجويان کارشناسي پیوسته

کلاس هاي دانشجويان مقطع کارشناسي پیوسته دو  روز در هفته ( سه  شنبه و چهارشنبه )  می باشد.

سرويس اياب و ذهاب

سرويس اياب و ذهاب با پرداخت هزينه توسط دانشجو ميسرمي باشد.سرويس از مترو صادقيه و بالعکس داير مي باشد.