آخرين مهلت ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسي ارشد 1398

آخرين مهلت ثبت نام

ورودی های جدید مقطع کارشناسي ارشد 1398

ضمن تبريک قبـولي  به پذيرفته شـدگان دانشـگاه پرنـدک در آزمـون سراسـري کارشناسـي ارشـد سـال 1398  ، در جايـگاهي که همگـان آرزوي بهره مندي از استادان بزرگ رشته حسابداري ، حسابرسي ، مالي و مديريت  را دارند پذيرفته شده ايد، به اطلاع مي رساند زمان بندي و ثبت نام به صورت جدول زير ميباشد. لطفاً دقت کامل بفرمائيد .

مرحله اول : زمان ثبت نام الکترونيکي

ثبت نام الکترونيکي

از روز پنج شنبه 06/28/98

تا

روز شنبه

98/06/30

کلیه رشته ها

نوع کاربري = دانشجويان جديد الورود

کلمه عبور= شماره  ملي

رمز عبور=  شماره داوطلبي مي باشد .

مرحله دوم : زمان ثبت نام حضوري و تشکيل پرونده حضوری

تاریخ

ساعت

پنج شنبه

شنبه

98/06/28

98/06/30

برای دریافت فرم های ثبت نام اینجا کلیک نمایید

محل ثبت نام : تهران جنت آباد شمالي ( بالاي نيايش )، گلستان شرقي ، جنب خشکشويي ، ساختمان84

توجه : دانشجويان فقط در روز و ساعت اعلام شده مراجعه نمايند و هم چنين ابتدا بايد در مرحله اول ثبت نام الکترونيکي انجام دهند و سپس در مرحله دوم براي ثبت نام حضوري مراجعه نمايند.

محل برگزاري کلاس ها

محل برگزاري کلاس هاي موسسه آموزش عالي پرندک در نزديکترين شهر به تهران است به آدرس : کيلومتر 60 آزاد راه تهران  ساوه ، شهر پرندک، انتهاي خيابان  وليعصر ( عج )

کلاس هاي دانشجويان کارشناسي ارشد

کلاس هاي دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد به علت شاغل بودن  اکثر دانشجويان  يک روز در هفته ( پنج شنبه)  می باشد.

سرويس اياب و ذهاب

سرويس اياب و ذهاب با پرداخت هزينه توسط دانشجو ميسرمي باشد. سرويس از مترو صادقيه داير مي باشد.