اطلاعیه مورخ 25 خرداد 1401

دانشجو پس از تصویب پروپوزال موظف است آنرا در سامانه ثبت پیشنهاده و رساله ایران داک ثبت نموده و کد رهگیری دریافت کند و سپس کد رهگیری مربوطه را به خانم اصغرزاده ارسال نماید.

پروپوزال دانشجویان ذیل مورد تصویب قرار نگرفت: (جهت دریافت دلایل، روی نام خود کلیک کنید)

1. مسعود حسینی

2. روح اله کرداری

3. محمدرضا عالیوند

پروپوزال دانشجویان ذیل با اصلاحات مورد تصویب قرار گرفت: (جهت دریافت دلایل، روی نام خود کلیک کنید)

دانشجویانی پروپوزال آنها با اصلاحات مورد تایید قرار گرفته است، اصلاحات مربوطه را طبق نظر استاد راهنما انجام دهند، در ایران داک ثبت کرده و کد رهگیری بگیرند و کار نوشتن پایان نامه را ادامه دهند.

تذکر: نیازی به ارسال فایل اصلاح شده به مؤسسه نمی باشد.

1. صبا غلامی

2. یاسر دادالهی

3. مهرشاد نصیریان نژاد

4. مائده اسدی نژاد

5. مصطفی اکبرزاده

6. علی محمدحسین زاده

7. سارا وحید

8. بنفشه ملانوروزی

9. مهسا نوحی

10. نازنین کربلایی امیر

پروپوزال دانشجویان ذیل مورد تصویب قرار گرفت:

1. مجید مرادی

2. گلنوش مسعودی

3. زهره سرلک

4. فاطمه بیات

5. ایوب کریمی

6. مهدی میرزایی

پروپوزال دانشجو (شقایق حسینی) به دلیل نقص قابلیت ارجاع به داوری را نداشته است.