آخرین مهلت ارسال مدارک برای دفاع کارشناسی ارشد

دانشجویانی که در ترم جاری قصد دفاع از پایان نامه خود را دارند لازم است مدارک خود را نهایتا تا 7 دی ماه از طریق پست پیشتاز به نشانی کيلومتر 60 آزاد راه تهران - ساوه ، شهر پرندک ، انتهای خيابان وليعصر ( عج ) کدپستی: 3771865476  ارسال نمایند.

عدم ارسال مدارک در موعد مقرر، به منزله عدم آمادگی برای دفاع در ترم جاری خواهد بود. لذا هرگونه عواقب تاخیر به عهده دانشجو می باشد.

گرفتن مجوز دفاع:

پس از تصویب پروپوزال (طبق مرحله پنجم)، دانشجو بايد با کمک گرفتن از استادان راهنما و مشاور خود، پايان نامه خود را مطابق با استانداردهاي علمي و نگارشي تهيه نمايد. (راهنماي تدوين پايان نامه در بخش تحصيلات تکميلي، بخش فرم ها موجود است)

پس از اتمام پايان نامه، دانشجو با مراجعه به سایت www.irandoc.ac.ir گزارش همانندی متن کامل پایان نامه خود را دریافت می نماید. همانندی زیر 30 درصد با امضای استاد راهنما مورد تایید موسسه است.

دقت شود که فاصله بین تصویب پروپوزال تا دفاع باید حداقل 6 ماه باشد.

دانشجو

1. يک نسخه CD متن کامل پايان نامه

2. یک نسخه پرینت از متن کامل پایان نامه

3. فرم مجوز دفاع با اصل امضای استاد راهنما و مشاور

4. گزارش همانندی زیر 30 درصد از سایت ایران داک با اصل امضای استاد راهنما

به آموزش موسسه تحويل داده و پرونده دفاع خود را تشکیل می دهد.

در زمان تشکیل پرونده دفاع دانشجو موظف است تمامی مدارک مورد نیاز را کامل به دانشگاه تحویل دهد و از گذراندن کلیه دروس مصوب و همچنین تسویه حساب خود اطمینان حاصل کند.

مدارک مورد نیاز شامل:

1. تاییدیه تحصیلی دوره کاردانی

2. ریز نمرات دوره کاردانی

3. کدصحت دوره کاردانی

4. تاییدیه تحصیلی دوره کارشناسی

5. ریز نمرات دوره کارشناسی

6. کدصحت دوره کارشناسی

7. اصل مدرک کارشناسی (دانشنامه یا گواهی موقت)

8. کپی مدرک کاردانی