چهارمین نشست تخصصی مؤسسه آموزش عالی پرندک

و

مهندس علی عموزاده مدیر ورتیکال شرکت دیجیکالا

1

آقای دکتر افشین گلستان، متخصص و کارشناس صدا و سیما در زمینه ی کسب و کار، کارآفرین و مدیرعامل گروه صنعتی میلاتون، استاد دانشگاه و مدیر عامل هلدینگ شهر مدیریت آرال به عنوان یکی از سخنرانان همایش نکات ارزنده ای را در زمینه ی پرورش انگیزه ی رشد در دنیای پرشتاب یا به قول ایشان زمین مشبک ایراد فرمودند.

در ابتدا از انگیزه ی رشد در زندگی کاری و شخصی خودشان از گذشته تا به حال و مسیر صعبر العبوری که گذرانده اند بیان نموده و خاطرنشان کردند انسان در ابتدا برای پیشرفت در زندگی می بایست به مانند یک معمار فضای ذهنی خود را ترسیم کند و از آن فضای ذهنی و آینده نگری به حال رسیده و اکنون زمینه را برای فعالیت های مورد نیاز جهت نیل به اهداف فراهم کند.

از نظر ایشان فعالیت و رشد در امروزه دیگر مانند قدیم (زمین صاف) نیست که تنها به دنبال ارضای نیازهای اولیه ی خودمان باشیم. عصر پیش روی ما عصر پیشرفته­ی تغییر و تحولات بنیادین در سبک زندگی و ارتقای سطح رفاه و آرامش انسان است که ایشان از این جهت دنیای امروز و آینده را به مانند زمین مشبکی توصیف نمودند که هر لحظه به دنبال خلق ایده ها و فعالیتهای نوظهور است و انسان امروزی به دنبال کشف و اجرای ایده های جدید و به واسطه ی آن گذراندن امور خود با چنین تحولات عظیمی است.

ایشان در ادامه به سبک نگرش مردم دیروز، امروز و آینده و پرداخته و شکلی جدیدی از کارآفرینی را برای سالهای آینده ترسیم نمودند.

کارآفرینی در زمین مشبک اشاره به کسب و کارهای جدید در حوزه سرگرمی داشته و نیازهای ویژه تری از انسان قرن 21 رفع می نماید.

2

دگر مهمان گرانقدر همایش جناب آقای مهندس علی عموزاده فارغ التحصیل دانشگاه های ساوتهمپتون و بیرمنگام انگلستان و مدیر وِرتیکال گروه دیجیکالا بودند.

ایشان از گذشته ی خود و فعالیتهایی که در شروع و راه اندازی یک استارتاپ داشتند مطالب مهمی را بیان کردند. از سختی ها و چگونگی پیشرفت در توسعه ی یک استارتاپ در حوزه ی دیجیتال مارکتینگ به نکات مهمی از قبیل لزوم استفاده از تجربه و راه دیگر رقبا صرفا بدون اینکه خودمان بخواهیم در همه ی زمینه ها اولین بوده و خوب و بد را تجربه کنیم، اشاره کردند.

ایشان از خط مشی استارتاپ خود که در زمینه ی عرضه ی پوشاک که به صورت آنلاین است به لزوم حمایت از تولید ملی و ارتقای سطح کیفی محصولات اشاره کرده و برنامه های خود برای پیشرفتشان به عنوان یکی از سردمداران این حوزه گفتند.

3

در پایان شایان ذکر است موسسه ی آموزش عالی پرندک، به عنوان یکی از پیشگامان و رهروان در زمینه ی برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه تمام تلاش خود را به کار بسته تا با برگزاری هرچه بیشتر اینگونه نشست ها بتواند قدمی هرچند اندک در راستای دانشگاه نسل سوم بردارد.

4

تنظیم و گردآوری : محمد جنگی