تقدیر از دکتر ردایی عضو هیأت علمی مؤسسه آموزش عالی پرندک در کنفرانس بین المللی مدیریت

در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت که روز دوشنبه 19 آذر ماه 97 در محل دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، مقاله جناب آقای دکتر ردایی با عنوان "رابطه ی توسعه زنجیره ارزش صنعتی با توسعه پایدار" برگزیده شد و در ردیف مقالات برتر کنفرانس قرار گرفت.

جناب آقای دکتر ردایی، در این مراسم، لوح تقدیر خود را به مؤسسه آموزش عالی تقدیم نمودند.

مؤسسه آموزش عالی پرندک، این دستاورد را به جناب آقای دکتر ردایی تبریک می گوید و برای ایشان آرزوی توفیق روز افزون دارد.

متن ارسالی جناب آقای دکتر ردایی:

همراهان گرامی

اساتید گرانقدر،

دانشجویان ساعی و

کادر محترم دانشگاه پرندک

ضمن تشکر از حضور و همراهی شما در کنفرانس بین المللی مدیریت

این لوح تقدیر را به شما تقدیم می نمایم. بی شک بخش بزرگی از این افتخار متعلق به دانشگاه پرندک می باشد و نشانگر سطح بالای علمی مجموعه است. زیرا که از میان تعداد بیشمار مقالات از دانشگاه متعدد، این عنوان حاصل شده است.

مجددا" از حضور سبز، همراهی و همکاری شما در این دو روز سپاسگزارم

با آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون