برگزاری نمایشگاه دانشجویی

در راستای تحقق هدف های آموزشی درس بازاریابی و مدیریت بازار پیشرفته جناب آقای دکتر قاسمی و آشنایی دانشجویان محترم کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی با فرآیند بازاریابی، به صورت مطالعه موردی و در قالب تیم های سه الی چهار نفری، بازارچه با عنوان "بازارچه دانشجویی یلدا" در روز 15 آذر 1397 در محل مؤسسه آموزش عالی پرندک برگزار گردید.

در این بازارچه 18 تیم دانشجویی اقدام به فروش محصولاتی کردند که خودشان تولید نموده و یا مدیریت فروش آنها را برعهده داشته اند. از نکات جذاب  این بازارچه می توان تنوع محصولات ارائه شده و به فضای پرنشاط  و شاد دانشجویان اشاره نمود. شایان ذکر است از تمامی دانشجویان که در برگزاری هرچه با شکوه تر این بازارچه مشارکت داشته اند و همچنین از موسسه آموزش عالی پرندک صمیمانه تشکر نموده و آرزوی توفیق روزافزون برای این عزیزان از ایزد منان خواستاریم.