آخرین مهلت ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته 1397

آخرين مهلت ثبت نام

ورودی های جدید مقطع کارشناسي پیوسته و ناپیوسته 1397

ضمن تبريک قبـولي  به پذيرفته شـدگان دانشـگاه پرنـدک در آزمـون سراسـري کارشناسـي پیوسته و ناپیوسته سـال 1397  ، در جايـگاهي که همگـان آرزوي بهره مندي از استادان بزرگ رشته حسابداري ، مدیریت بازرگانی ، مدیریت مالي و مديريت صنعتی را دارند پذيرفته شده ايد، به اطلاع مي رساند زمان بندي و ثبت نام به صورت جدول زير ميباشد. لطفاً دقت کامل فرمایید .

مرحله اول : زمان ثبت نام الکترونيکي

ثبت نام الکترونيکي از

روز چهارشنبه 97/06/21ساعت 16تا پایان روز سه شنبه 97/6/27.

براي ثبت نام الکترونيکي : ( www.parandak.ac.ir سامانه دانشجويان جديد الورود) فايل راهنماي ثبت نام الکترونيکي

نوع کاربري = دانشجويان جديد الورود

کلمه عبور=شماره  ملي

رمز عبور=  شماره داوطلبي مي باشد .

مرحله دوم : زمان ثبت نام حضوري و تشکيل پرونده

تاریخ

ساعت

06/26/97

97/06/27

دوشنبه

سه شنبه

برای دریافت فرم های ثبت نام روی مقطع کلیک نمایید

فرم ثبت نام مقطع کارشناسی پیوسته

فرم ثبت نام مقطع کارشناسی ناپیوسته

محل ثبت نام : تهران جنت آباد شمالي ( بالاي نيايش )، گلستان شرقي ، جنب خشکشويي ، ساختمان84

توجه : دانشجويان فقط در روز و ساعت اعلام شده مراجعه نمايند و هم چنين ابتدا بايد در مرحله اول ثبت نام الکترونيکي انجام دهند و سپس در مرحله دوم براي ثبت نام حضوري مراجعه نمايند.

محل برگزاري کلاس ها

محل برگزاري کلاس هاي موسسه آموزش عالي پرندک در نزديکترين شهر به تهران است به آدرس : کيلومتر 60 آزاد راه تهران  ساوه ، شهر پرندک، انتهاي خيابان  وليعصر ( عج )

کلاس هاي دانشجويان کارشناسي پیوسته و ناپیوسته

کلاس هاي دانشجويان مقطع کارشناسي پیوسته و ناپیوسته  دو  روز در هفته ( سه  شنبه و چهارشنبه )  می باشد.

سرويس اياب و ذهاب

سرويس اياب و ذهاب با پرداخت هزينه توسط دانشجو ميسرمي باشد.سرويس از مترو صادقيه و بالعکس داير مي باشد.