اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشوردرباره زمان ونحوه تكميل ظرفيت برخي از كد رشته هاي تحصيلي در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1392

به اطلاع كليه داوطلباني كه درآزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1392، ثبت نام وشركت نموده انــد (اعم از حاضرين وغائبين ) و نيز داوطلباني كه درآزمون مذكور ثبت نام ننموده اند، مي رساندكه دراين مرحله تكميل ظرفيت براي بهمن ماه سال  92  در برخي از كدرشته هاي تحصيلي دانشگاهها وموسســات آموزش عالي پذيرش براساس نمره آزمون از بين شركت كنندگان درآزمون و براي برخي از كدرشته هاي تحصيلي موسســـــــــات آموزش عالي غيرانتفاعي و غير دولتي در آزمون مذكور پذيرش صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل مقطع كارداني) صورت خواهد گرفت .

لذا كليه متقاضيان مي توانند  براساس شرايط وضوابطي كه در اطلاعيه اين سازمان در تاريخ چهارشنبه مورخ 92/10/04 منتشر خواهد شد، از روز يكشنبه مورخ 92/10/08 لغايت پنج شنبه 92/10/12 به  سايت اينترنتي  سازمان مراجعه وپس از پرداخت وجه مربوط نسبت به ثبت نام وتكميل فرم انتخاب رشته اقدام نمايند.
ضمناً توجه داوطلبان گرامي را به اين نكته معطوف مي دارد كه دربرخي ازكدرشته هاي امتحاني آزمون مذكور درمرحله تكميل ظرفيت پذيرش صورت نخواهد گرفت و لذا داوطلبان لازم است پس از كسب اطلاع از رشته هايي كه پذيرش درآنها صورت مي پذيرد ، نسبت به خريد كارت اعتباري اقدام نمايند.