اطلاعیه بسیار مهم کارشناسی ارشد ورودی 94

در پاسخ به نامه ارسالی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ارتباط با اخذ دروس جایگزین پایان نامه برای ورودی های 1394، موارد ذیل توسط وزارت علوم اعلام گردیده است:

1. امکان اجرای ماده مذکور برای تمام دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی از جمله آن مؤسسه الزامی است و در صورت تمایل دانشجویان به استفاده از ماده مذکور نیازی به اخذ پایان نامه و پرداخت هزینه مترتب بر آن نمی باشند.

2. در نیمسال آخر تحصیلی، دانشجو می تواند واحدهای باقیمانده آموزشی خود را همراه با واحدهای معادل پایان نامه با رعایت تعداد حداکثر واحد قابل اخذ در یک نیمسال (14 واحد درسی) اخذ و بگذرانند.

3. دانشجویی که به شیوه آموزش محور دانش آموخته شود، درج عنوان آموزش محور در گواهی موقت فراغت از تحصیل یا دانشنامه وی الزامی است.

4. دارندگان مدرک کارشناسی ارشد به روش فوق برای ادامه تحصیل در دوره دکترا باید از طریق شرکت و قبولی در آزمون سازمان سنجش و مصاحبه علمی مربوطه توسط دانشگاه اقدام نمایند.

• لذا دانشجویان در روز انتخاب واحد می توانند یا واحد پایان نامه اخذ نمایند و یا دروس جایگزین پایان نامه را انتخاب کنند.

• انتخاب واحد دانشجو ملاک عمل اداره آموزش قرار خواهد گرفت.