زمان ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسي ارشد 95

ضمن تبريک قبـولي  به پذيرفته شـدگان دانشـگاه پرنـدک در آزمـون سراسـري کارشناسـي ارشـد سـال 1395  ، در جايـگاهي که همگـان آرزوي بهره مندي از اساتيد بزرگ رشته حسابداري ، حسابرسي ، مالي و مديريت  را دارند پذيرفته شده ايد، به اطلاع مي رساند زمان بندي و ثبت نام به صورت جدول زير مي باشد. لطفاً دقت کامل بفرمائيد .

زمان ثبت نام الکترونيکي

تاريخ

ساعت

شنبه     95/06/13

10-18

براي ثبت نام الکترونيکي : ( www.parandak.ac.ir سامانه دانشجويان جديد الورود) فايل راهنماي ثبت نام الکترونيکي

کلمه عبور=شماره  ملي

رمز عبور=  شماره داوطلبي مي باشد .

زمان ثبت نام حضوري و تشکيل پرونده

تاريخ

ساعت

95/06/14

95/06/15

يک شنبه

دوشنبه

10-16

براي دريافت فرم هاي ثبت نام اينجا کليک نماييد .

محل ثبت نام : تهران جنت آباد شمالي ( بالاي نيايش )، گلستان شرقي ، جنب خشکشويي اطلس  ، ساختمان84

توجه : دانشجويان فقط در روز و ساعت اعلام شده مراجعه نمايند و هم چنين بايد ابتدا در روز اعلام شده ثبت نام الکترونيکي انجام دهند و سپس براي ثبت نام حضوري مراجعه نمايند.

محل برگزاري کلاس ها

محل برگزاري کلاس هاي موسسه آموزش عالي پرندک در نزديکترين شهر به تهران است به آدرس : کيلومتر 60 آزاد راه تهران ساوه ، شهر پرندک، انتهاي خيابان  وليعصر ( عج )

کلاس هاي دانشجويان کارشناسي ارشد

برنامه ريزي کلاس هاي دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد به علت شاغل بودن  عمده دانشجويان  يک روز در هفته   ( پنج شنبه)  انجام شده است.

سرويس اياب و ذهاب

سرويس اياب و ذهاب با پرداخت هزينه توسط دانشجو ميسرمي باشد.