طرح جدید سیستم نمره‌دهی در دانشگا‌ه‌های اروپایی

«آکادمی آموزش عالی بریتانیا» (HEA) به عنوان یک سازمان مستقل ارائه‌دهنده خدمات آموزش عالی در انگلیس و برخی دیگر از کشورهای اروپایی از اجرای طرح پایلوت «سیستم جدید نمره‌دهی» در دانشگاه‌های این کشورها به جای شیوه‌های مرسوم خبر داد.

بر پایه این طرح جدید، نمرات در 13 سطح مختلف از A+ تا F‌ و بر مبنای نمره میانگین طبقه‌بندی می‌شوند.

آکادمی آموزش عالی بریتانیا در اجرای این طرح از 20 الی 25 موسسه و سازمان ارائه‌کننده خدمات آموزش عالی در کشورهای بریتانیا دعوت کرده تا در این برنامه مقدماتی که حد فاصل ماه نوامبر تا ژوئیه سال آینده میلادی (2014) برگزار می‌شود، شرکت کنند.

این موسسه همچنین اعلام کرد: نتایج یافته‌های حاصل از این طرح پایلوت در اوایل پاییز سال آینده میلادی (2014) ‌منتشر خواهد شد. در ضمن دانشجویان شرکت‌کننده در این طرح نمرات خود را هم براساس سیستم قدیم نمره‌دهی و هم بر اساس سیستم جدید دریافت خواهند کرد اما در نهایت سیستم جدید از مرحله پایلوت خارج و جایگزین روش‌های قدیمی ارزشیابی آموزشی در دانشگاه‌ها خواهد شد.

الگوی نمره میانگین در حال حاضر در موسسات آموزشی آمریکایی استفاده می‌شود.

به نقل از پایگاه اینترنتی یونیورسیتیزنیوز، مزایای سیستم جدید نمره‌دهی این است که اطلاعات بیشتر و جامع‌تری را از وضعیت تحصیلی دانشجویان ارائه می‌کند و همچنین این امکان را می‌دهد تا بتوان نمره‌ها را به راحتی در سطح بین‌المللی با هم مقایسه کرد.