وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری موسسه آموزش عالی پرندک (غیر انتفاعی)

سرپرست وزارت علوم : آموزش الكترونيك بايد در كشور نهادينه شود

 

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم ، دكتر توفيقي در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه با تاكيد بر نقش برپايي آن در توسعه تكنولوژي‌هاي آموزشي اظهار داشت: محدودیت‌های منابع مالی دولتی به‌گونه‌ای است که نمی‌توانیم تنها از آموزش‌های سنتی با شیوه‌های حضوری استفاده کنیم و بايد آموزش‌های الکترونیک که در سایر کشورهای جهان رواج دارد، در کشور ما نيز نهادینه شود. 
 سرپرست وزارت علوم  همچنين با اشاره به برخی چالش‌‌ها در حوزه آموزش عالی کشور گفت: شیوه‌های مختلف یاددهی و یادگیری و چگونگی این شیوه‌ها یکی از چالش‌های پیش‌روی آموزش عالی ما است. 
وي افزود :این نمایشگاه مي‌تواند در توسعه تکنولوژی‌های آموزشی نقش بسیار مهمي ایفا کند زيرا امروزه شاهد تحولات بسیار جدی در شیوه‌های یاددهی و یادگیری هستیم. 
دکتر توفیقی بزرگترین مزیت کشورمان را جمعیت جوانش خواند و گفت : آموزش، مهم ترین ابزار بالفعل کردن این مزیت بالقوه است و جامعه دانش بنیان، جامعه ای است که تک تک آحاد آن جامعه ، مدام در حال آموزش باشند. 
وی همچنین افزود: ما در کشور 4 میلیون و پانصدهزار نفر دانشجو و 2500 دانشگاه و موسسه آموزش عالی  داریم که این جزء شاخص های بسیار خوب آموزش عالی کشور است. 
سرپرست وزارت علوم در ادامه گفت: شیوه های عرضه آموزش عالی شامل دوره های حضوری، نیمه حضوری، مجازی و آموزش از راه دور، در خدمت تنوع بخشی به خدمات آموزش عالی است. 
وی با تاکید براین فرصت ها و دستاوردها خاطر نشان کرد: اما با چالش هایی نیز مواجه هستیم که از جمله آنها می توان به ضرورت به روز بودن محتوای دروس آموزشی با توجه به نیازهای بازار، متحول کردن شیوه های یاد دهی و یادگیری، دسترسی مجازی، کارایی و اثربخشی آموزش های فارغ التحصیلان در جامعه و کاهش هزینه بری آموزش عالی با توجه به محدود بودن منابع مالی اشاره کرد. 
دکتر توفیقی تصریح کرد: روز به روز انتظار از دانش آموختگان در بازار کار بیشتر می شود چرا که بازارهای کار پیوسته نیازهای جدید دارد. 
وی همچنین افزود: استفاده از ظرفیت های بین المللی و توانمند کردن شرکت های داخلی از دغدغه های وزارت علوم است. 
گفتني است نخستين نمايشگاه بين‌المللي آموزش و خدمات آموزشي برای نخستین بار در کشور، با همکاری کانون موسسات اعزام دانشجو به خارج، با هدف نهادينه شدن آموزش در سبد خانواده و با شعار « هر شهروند ايراني، يك مهارت»، با حضور دكتر جعفر توفيقي سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و جمعی از مسوولان وزارتخانه‌هاي آموزش و پرورش، كار، تعاون و رفاه اجتماعي و سازمان فني و حرفه‌اي كشور افتتاح شد. 
از مهم‌ترين محورهاي اين نمايشگاه مي‌توان به معرفي كتاب‌ها و نرم‌افزارهاي آموزشي، دانشگاه و مدرسه هوشمند، تولیدات کمک آموزشی، ارزیابی هوشمند، بازی‌های فکري، آموزش در حوزه ورزش و معرفی موسسات توانمند آموزشی آزاد، علمی و کاربردی و فنی و حرفه‌ای اشاره كرد. 

کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت دانشگاه پرندک می باشد.