انتقاد رئیس اتحادیه دانشگاههای غیردولتی از پیام نور

رئیس اتحادیه دانشگاه های غیردولتی خواستار فعالیت دانشگاه پیام نوربراساس اساسنامه این دانشگاه شد و گفت: تنها راه ساماندهی دانشگاه‌های غیرانتفاعی و و تقویت بخش خصوصی بازگشت دانشگاه پیام نور به رسالت و وظیفه خود است .
دکتر علی آهون منش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به درخواست دانشگاه پیام نور برای پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی و حذف دوره فراگیر گفت: مشکل دانشگاه پیام نور حذف دوره فراگیر نیست مشگل دانشگاه پیام نور این است که براساس اساس‌نامه دانشگاه عمل نمی کند.

وی ادامه داد: اساس‌نامه دانشگاه پیام نور عنوان می کند که این دانشگاه باید آموزش از راه دور ارایه دهد و آموزش روزانه و برقرار نداشته باشد درحالی که شاهدیم این دانشگاه دارای دوره روزانه است.

رئیس اتحادیه دانشگاه های غیردولتی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور برخلاف اساس‌نامه دانشگاه عمل می کند افزود: این مساله باعث کاهش متقاضیان دانشگاه غیرانتفاعی شده و از طرفی هم 65 درصد پذیرفته شدگان کنکور را به پیام نور می دهند.

وی ادامه داد: درهمین رابطه نامه ای به وزیرعلوم، رئیس جمهور معاون آموزشی وزارت علوم نوشته و عنوان کرده ایم اگر می خواهند بخش خصوصی را سرو سامان دهند و آن را تقویت کنند تنها راه آن، بازگشت دانشگاه پیام نور به رسالت و وظیفه اصلی خود است