مرکز معماری معاصر ملی کارگاه ای در دانشگاه پرندک از ۲۰مرداد تا ۳۱ مرداد برگزار میکند

"معرفی رویداد یکم"

هر شرکت کننده در رویداد، در دو کارگاه نظری و یک کارگاه عملی شرکت خواهد کرد.

کارگاه‌های نظری نیم روزه بوده و در روزهای هشتم مرداد ماه و سوم شهریور ماه، در سالن دفاع دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شوند.

در کارگا‌های نظری در مورد معرفی پروژه، معماری مساجد در تاریخ معماری اسلامی و معماری این فضاها در دوران معاصر و... توسط اعضای هیئت علمی صحبت خواهد شد.

لازم به ذکر است پایان کارگاه نظری دوم، تحویل موضوعی طبق صلاح دید اعضای هیئت علمی در نظر گرفته می‌شود و دریافت گواهی شرکت در کارگاه منوط بر تحویل مورد مذکور می‌باشد.

کارگاه عملی یک روزه بوده و دو هفته‌ی پایانی مرداد ماه و در آخر هفته برگزار می‌شود. در این کارگاه بخشی از ستون و سرستون مسجد که به مانند معماری گذشته مساجد، دارای تزئینات به خصوص است، ساخته شده و شرکت کنندگان اصول و ساخت آن را فرا خواهند گرفت.

محل برگزاری کارگاه عملی در موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی پرندک خواهد بود و حمل و نقل شرکت‌کنندگان توسط مرکز و از دانشگاه شهید بهشتی صورت می‌گیرد.

راه های ارتباطی با مرکز معماری معاصر ملی:

سایت: ncac-ir.org

اینستاگرام: